Diet poin

diet poin

Dina iki ana atusan panganan sing njanjeni wong sing mutusake nuruti iku, asil langsung kanthi ukum paling ora bisa ditindakake. Dheweke misuwur dikenal minangka panganan ajaib, jinis diet iki duwe detractors lan para pembela. Wayahe aku arep crita babagan a saka sing paling populer lan apa jenenge sing misuwur: diet poin.

Mesthi wae sampeyan bakal wis krungu bab dheweke lan sampeyan kepengin ngerti apa sejatine bisa digunakake utawa wis ana efek mbalek maneh sing mbebayani kaya umume ing panganan jinis iki. Sabanjure, aku bakal menehi katrangan luwih rinci babagan sing kalebu diet poin lan yen bisa diklasifikasikake minangka diet ajaib utawa jinis rencana penurunan bobot awak sing sehat sing bakal mbantu ngilangi bobot awak lan ngilangi kilo-kilo kuwi.

Apa diet poin?

Jinis panganan iki bisa digunakake ing cara sing beda lan asli gegayutan karo jinis metode pelangsingan liyane. Diet sing dimaksud ngetung panganan gumantung karo protein, lemak utawa karbohidrat sing dikandung. Kabeh sing sampeyan mangan lan mangan nduweni serangkaian poin, umume panganan kanthi kalori luwih akeh, lan kalori paling sehat utawa paling ora kalori padha duwe nilai kurang.

Saben wong sing arep miwiti jinis diet iki jinis kupon saben dina kanthi nilai sing beda-beda gumantung miturut jenis kelamin, bobot utawa umur wong kasebut. Saben dina, wong kasebut bisa mangan nganti tekan seri poin paling akeh, dadi sampeyan kudu nulis lan nglacak poin sing digunakake supaya ora ngluwihi watesan kasebut. Diet poin ngidini sampeyan mangan jinis panganan apa wae anggere wong kasebut ora ngluwihi poin sing dikonsumsi.

Miturut pendhukung panganan kaya ngono, yen sampeyan ngetutake aturan lan peraturan sing wis ditemtokake sampeyan bakal ngilangi bobot tanpa masalah. Nanging, ora kabukten ora kedadeyan efek mbalek maneh ing pungkasan lan 100% a panganan sehat lan imbang. Yen wong sing sukses ngrampungake panganan kasebut, ojo ganti kebiasaan lan tindakake jinis panganan sehat lan imbang, sampeyan bisa nambah bobot maneh.

menu diet poin

Kerugian pola diet

Nalika nerangake manawa diet terkenal poin iku ora mbebayani kanggo kesehatan, kudu menehi perhatian khusus marang karakteristik sing kudu ana panganan sing sehat lan imbang.

  • Sampeyan kudu njaluk imbangan ing antarane kalori sing dipangan lan kalori saben dina sing dibuwang. Yen lagi ngentekake kurang kalori tinimbang sing diombe, panganan ora bisa dipercaya utawa ora disaranake, mula mbebayani tumrap kesehatan.
  • Nambah konsumsi lemak tak jenuh lan suda konsumsi lemak jenuh lan lemak trans.
  • Tambah ing panganan kaya sayuran, woh-wohan, kacang-kacangan, biji-bijian utuh lan legume.
  • Ngurangi konsumsi saka gula lan uyah ing kabeh panganan.

Yen sampeyan extrapolate rincian iki kanggo diet poin, sampeyan bisa mriksa manawa ana asupan kurang kalori amarga yen ora ngono, mula ora bisa ngilangi bobot awak. Kosok baline, kanthi ana kebebasan total kanggo mangan, bisa uga ana kemungkinan wong kasebut aja mangan woh-wohan utawa sayuran wae nalika ngetutake jinis diet iki. Saliyane iki, wong kasebut bisa terus nggunakake lemak jenuh utawa trans sing ala tenan kanggo awak sampeyan. Intine yaiku babagan saka panganan ajaib sing bakal mbantu ngilangi bobote ing jangka cendhak, nanging yen ing jangka dawa efek mbalek maneh sing mbebayani sing bakal nyebabake sampeyan entuk luwih akeh kilo tinimbang awal panganan.

Diet 2 poin

Apa panganan ajaib?

Saka pangkalan sing diet poin ora janji nyuda bobot awak ing wektu rekaman kaya-kaya nindakake panganan ajaib. Jinis panganan iki mesthekake yen sampeyan ilang setengah kilo lan sak kilo seminggu, soko cukup lan bisa dadi pakewuh ing jinis apa wae rencana ngilangi bobot awak sing sehat. Sukses panganan iki yaiku nyatane panganan kurang kalori saka sing ngobong. Mula yen ngono pilihan panganan lan nutrisi sing apik sampeyan kudu saben dina, ora ana alesan kanggo nimbang pola diet kaya panganan mukjizat.

Yen sawise rampung ngandika diet, sampeyan isih duwe jinis panganan sing imbang lan seimbang kanthi nutrisi sing dibutuhake lan sampeyan bisa nglengkapi kanthi olahraga fisik saben dina, sampeyan ora bakal nemoni masalah kanggo njaga bobot awak lan ora nyekel kilo apa wae sing ilang diet poin.  Titik tambah liyane jinis panganan iki, yaiku ora meksa sampeyan tuku suplemen nutrisi lan panganan kanggo menehi ganti rugi kanggo kekurangan nutrisi, amarga kanthi pola diet sampeyan bisa mangan kabeh lan ora mbusak gizi penting yen awak kudu bisa mlaku kanthi bener.

Ing cendhak, diet poin iku cara kanggo ngilangi bobot awak kaya efektif lan bener tinimbang jinis diet liyane kanthi kekhususan sing klompok panganan ing macem-macem klompok miturut kalori lan gizi sing penting. Yen sampeyan mutusake terus jinis diet iki , penting sampeyan ngganti pola makan sampeyan kanggo masa depan wiwit diet mesthi ora ana gunane. Elinga yen sampeyan ngetutake jinis panganan sehat lan imbang sampeyan bakal ilang kilo ekstra sing nganggu sampeyan lan sampeyan bakal nindakake kanthi cara kasebut sampeyan ora bakal cilaka ora kanggo kesehatan sampeyan utawa organisme sampeyan.

Banjur aku sijine sampeyan video panjelasan babagan diet poin lan apa bakal mbantu sampeyan ngerti luwih lengkap saka diet ngandika.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.