Diet kalori kurang 900 kalori

900 resep resep kalori

Iki minangka panganan hypocaloric sing dirancang kanggo kabeh wong sing kudu nindakake rencana penurunan bobot utawa regimen pangopènan, minangka rencana sing gampang banget. Saiki, yen sampeyan nindakake kanthi ketat, sampeyan bakal bisa ilang udakara 2 kilo sajrone 8 dina.

Yen sampeyan kudu ngetrapake pola makan, sampeyan kudu duwe kesehatan sing sehat, ngombe banyu saben dina saben dina, bisa menehi infus karo pemanis lan bumbu uyah lan minyak zaitun. Sampeyan kudu ngulang menu sing rinci ing ngisor iki saben dina nalika diet.

Menu saben dina

  • Sarapan: 1 infus sing sampeyan pilih, 1 buah jeruk, lan 1 roti panggang sing disebar karo keju sing enteng.
  • Esuk-esuk: 1 yogurt kurang lemak.
  • Nedha awan: 150g. pitik utawa iwak, 1 porsi salad campuran lan 1 woh.
  • Tengah awan: 1 infus pilihan lan 50g. saka keju skim.
  • Cemilan: 1 infus pilihan, 1 buah jeruk lan 1 roti panggang sing disebar nganggo senggol ringan.
  • Nedha bengi: 100g. daging, sup sayur lan 1 infus. Sampeyan bisa mangan jumlah sup sing dikarepake.

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake menu mingguan kanggo nindakake diet 900 kalori.

Sapa sing kudu nindakake diet 900 kalori?

iku panganan sing cukup ketat, amarga mung nyedhiyakake 900 kalori saben dina. Iki tegese dosis sing sithik lan kaya ngono, ora dianjurake kanggo wong sing olahraga kuat. Mula, sampeyan bisa nindakake kabeh wong sing sehat lan duwe irama urip sing luwih tenang. Yen ora, dheweke bakal krasa tanpa energi lan bisa ngelu nalika awan. Yen ditrapake ing surat iki, iku panganan sing cukup efektif, sing ngidini kita ngilangi bobot kanthi cepet lan ing wektu sing cendhak. Mula, yen sampeyan pengin nyisihake sawetara kilo ing wektu rekaman lan sehat, mula sampeyan bisa milih panganan iki.

Pira kilogram sampeyan ilang?

Kurangi bobot kanthi diet hypocaloric

Kanthi diet 900 kalori, sampeyan bisa entuk ilang luwih saka rong kilo saben minggu. Bener yen tokoh sing tepat ora bisa diwenehake, amarga ora bakal padha ing saben wong. Yen minangka tambahan kanggo diet, kita ngleksanani olahraga sithik, sanajan ora kuat banget, mula bisa ngluwihi telung setengah kilo saben minggu. Jinis panganan iki ora perlu dawa wektu, nanging kanggo nyoba terus mangan kanthi cara imbang kanggo nyingkirake efek rebound. 

Menu mingguan

Senin

  • Sarapan: Jus jeruk alami kanthi 30 gram roti gandum lan keju seger.
  • Tengah esuk: Sepotong woh - 200 gram
  • Panganan: 125 gram iwak kanthi brokoli 120 gram
  • Cemilan: Yogurt Skim
  • Nedha bengi: Telur omelet putih lan krim sayur-sayuran krasan. Kanggo panganan cuci mulut, yoghurt alami

Selasa

  • Sarapan: Infus karo 35 gram roti gandum lan telung irisan kalkun utawa pitik
  • Tengah esuk: yoghurt kurang lemak
  • Nedha awan: 150 gram pitik panggang utawa mateng, salad tomat, salad lan bawang
  • Snack: yoghurt alami utawa jus jeruk
  • Nedha bengi: 200 gram sayuran panggang kanthi kalkun utawa daging pitik 100 gram

Rebo

  • Sarapan: Kopi siji utawa karo susu skim, 30 gram roti gandum lan sendok marmalade tanpa gula
  • Tengah esuk: 200 gram woh
  • Panganan: 125 gram iwak kanthi 250 gram sayuran, miturut pilihan sampeyan
  • Cemilan: 30 gram roti gandum kanthi keju nyebar 0%
  • Nedha bengi: 150 gram udang kanthi 125 gram jamur lan yogurt alami.

Ana

  • Sarapan: 30 gram biji-bijian kanthi yoghurt alami
  • Tengah esuk: 200 gram woh
  • Panganan: 150 gram kalkun karo sayuran
  • Cemilan: segelas jus jeruk
  • Nedha bengi: Terong diiseni keju sing dikocok utawa keju ringan lan sebilangan buah

Ana

  • Sarapan: roti panggang 30 gram kanthi irisan loro ham Serrano
  • Tengah esuk: 200 gram woh
  • Nedha awan: 200 gram iwak lan salad tomat lan timun
  • Cemilan: yoghurt alami
  • Nedha bengi: 150 gram pitik utawa kalkun karo bayem lan yogurt

Sabtu

  • Sarapan: Sepotong roti, karo keju Burgos lan infus utawa kopi karo susu skim.
  • Tengah esuk: 200 gram woh
  • Panganan: Steak daging sapi nganggo brokoli
  • Cemilan: Irisan roti karo 4 potong kalkun
  • Nedha bengi: 150 gram iwak kayata iwak laut kanthi 100 gram chard utawa bayem lan yogurt alami.

Minggu

  • Sarapan: Jus alami, 30 gram biji-bijian lan keju seger
  • Tengah esuk: Sepotong roti gandum kanthi irisan daging pitik
  • Panganan: 40 gram pasta wholemeal kanthi 125 gram panggang kalkun lan salad mangkuk.
  • Cemilan: 250 ml jus utawa woh alami
  • Nedha bengi: kaleng tuna alami kanthi omelet Prancis kanthi endhog siji lan loro putih. Diiringi segenggam kacang ijo.

Rekomendasi Khusus

Resep diet kalori rendah

Nalika nyiyapake panganan kayata daging utawa iwak, luwih becik nggunakake sendok minyak zaitun nalika nedha awan lan liyane nalika nedha bengi. Kanggo nambah rasa, luwih becik ora nggunakake uyah utawa saos, luwih becik nambah rempah-rempah. Amarga bakal nambah rasa nanging ora kalori. Nanging kita uga kudu ngombe banyu akeh, uga ing bentuk infus sedina muput. Siji liter lan setengah bakal mbantu nyingkirake racun lan ngresiki awak.

Kita kudu tetep nulis surat ing limang dhaharan sing wis kasebut. Sejatine kita bisa ngganti sayuran utawa pitik kanggo kalkun utawa beda-beda ing antarane macem-macem jinis iwak sing diduweni. Nanging mesthi jumlah sing disaranake supaya bisa tundhuk karo diet 900 kalori. Minangka kanggo masak sing disaranake, oven, kukus utawa panggang mesthi luwih disenengi.

Pandhuan kanggo nindakake diet hipokalis iki

900 diet kalori

  • Kaping pisanan kita kudu duwe motivasi sing apik. Kanggo nindakake iki, kita bakal mikir babagan objektif lan nambah kekarepan, amarga wis entuk. Sanalika ndeleng asil pisanan, kita bakal njupuk diet 900 kalori luwih apik.
  • Coba olahraga, nanging aja kakehan. Mlaku-mlaku bisa dadi salah sawijining sing paling mupangate.
  • Aja nganti panganan sing legi utawa panganan lemu. Yen sampeyan duwe rasa ringkih, luwih becik infus utawa woh sing diiseni banyu kayata semangka utawa stroberi.
  • Kanthi cara sing padha, kita bakal lali babagan minuman ringan berkarbonat utawa kadar gula sing akeh. Sing paling apik yaiku milih potongan buah utawa gawe jus alami lan krasan.
  • Sepisan seminggu, sampeyan bisa ngenalake daging abang, sanajan kalkun utawa pitik mesthi luwih apik, kanggo protein lan uga kandungan lemak sing sithik.
  • Yen sampeyan kesel banget karo daging pitik utawa daging kalkun, sampeyan uga bisa nambah sakepel lentil lan nggawe sepiring sayur-sayuran. Iki nyedhiyakake protein bebarengan karo serat lan vitamin liyane.

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Komentar, ninggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   urip23 ngandika

    Aku duwe hypothyroidism lan ora mangan yogurt, ana varian apa