1500 kalori panganan

Sejatine saben wong ing sawetara wektu ing urip kita kepengin ngilangi bobot, adhedhasar olahraga utawa diet. Ing kasus iki, kita pengin menehi saran babagan diet 1500 kalori sing cocog kanggo sampeyan supaya bisa nggayuh tujuan.

Ngontrol bobot minangka salah sawijining tumindak pisanan sing kudu ditindakake nalika krasa kembung utawa bobot awak, kuncine yaiku panganan sing seimbang lan lengkap. Yen sampeyan kasengsem, tetep maca garis kasebut.

Diet kanthi 1500 kalori saben dina minangka cara sing apik kanggo ngilangi bobot tanpa kakehan watesan, saengga gampang ditrapake kanggo dina iki. Kita ora kudu kepengin banget babagan bobot awakKita kudu ngerti yen bobote fluktuasi saben dina rata-rata rong kilo, mudhun loro kilo.

Tips ngilangi bobot awak

Nalika ngusulake ngilangi bobot awak, kudu jelas babagan target, sabar, tetep lan tundhuk karo panganan sing dipilih. Kunci kanggo ngilangi bobot yaiku mangan kalori luwih sithik tinimbang sing digunakake, mula kita kudu nyuda asupan lan nambah pangeluaran kalori adhedhasar olahraga.

Saiki, tinimbang ngilangi bobot sajrone telung wulan kanggo nggayuh awak idham-idham, kita kudu sinau ngowahi kebiasaan mangan supaya ora kesasar utawa tumindak ala. Kaping pisanan, supaya ora mbebayani kesehatan sampeyan, ngetung indeks jisim awak sampeyan kanggo ngerti ukuran sampeyan.

Ing sisih liyane, takon dhewe pinten dina olahraga olahraga seminggu, pinten panganan goreng, karbohidrat utawa panganan sing ora sehat sing dikonsumsi sajrone seminggu.

1500 diet kalori

Ing panganan, sampeyan ora kudu "nandhang sangsara", nanging kudu ngontrol awak dhewe, nanging ora prelu nandhang sangsara sajrone nindakake. Kita kudu mangan saka kabeh klompok panganan tanpa ninggali, ora kudu mbebayani kesehatan kanthi nyingkiri panganan utawa karbohidrat.

Entuk siji diet sing seimbang ing ngendi kabeh klompok panganan ana, jumlah sing cocog lan tanpa ngluwihi.

Panganan sing disaranake

  • Woh-wohan lan sayuran. Dheweke kudu dadi panganan sing paling umum ing panganan. Pilih 5 sajian saben dina, contone, sajian sayuran panggang, panggang utawa rebus. Kajaba iku, ngenalake sayuran kayata salad seger lan potongan woh-wohan musiman lan bermutu kanggo duwe energi lan vitamin.
  • Tepangaken karbohidrat paling ora sapisan dina, kayata beras, pasta gandum, kentang, utawa roti. Luwih becik, njupuk 30 gram karbohidrat sing dikarepake.
  • Kita ora prelu lali ngombe banyu utawa cairan sedina muput, sajrone mangan lan dina liyane.

Jumlah sing disaranake

  • 200 gram daging tanpa lemak. Sing ideal yaiku ngonsumsi kelinci, unggas, daging sapi,
  • 200 gram iwak putih utawa endhog.
  • 60 gram beras coklat utawa pasta gandum.
  • 300 gram kentang.
  • 70 gram legum.
  • 400 gram sayuran macem-macem.
  • 400 gram woh seger.
  • Segelas jus alami.

Panganan sing kudu dihindari

Sabanjure, dakcritakake apa panganan sing kudu kita hindari, supaya bisa nemokake maneh lan aja nganti kebiasaan mangan ala.

  • Panganan sing akeh lemak kayata sosis daging babi, domba utawa daging babi, mentega, margarin, keju lemu utawa sing wis ditambani.
  • Panganan sing wis mateng. Sanajan kepenak banget amarga mung kudu digawe panas, kebak lemak, gula, lan uyah sing berlebihan. Yen kita mutusake duwe sajian sing disiapake, delengen label kasebut supaya bisa sehat.
  • Aja nyiksa saos sing disiapake utawa krasan. Aja nganggo saos adhedhasar krim, minyak utawa mentega. Kajaba iku, aja nganti kabeh vinaigrettes sing didol dadi entheng utawa entheng amarga uga ora sehat. Sing paling penting yaiku ngicipi lan nggunakake jeruk nipis seger kanggo masakan panganan sampeyan.
  • Kue industriYaiku panganan sing kebak gula, lemak jenuh, lemak transgenik, uyah, pengawet lan akeh perkara sing ora dikarepake kanggo awak sing sehat. Mula, aja nganggo cookie, kue-kue, utawa kue sing wis digawe sadurunge.
  • Minuman alus kanthi gula tambahan. Gelas soda sing disenengi bisa ngrusak panganan, aja ngombe soda sing kebak gula sing ora ana gunane.
  • Aja ngombe alkohol. Dheweke nggawe kita lemu amarga akeh kalori kosong.

Terkenal-sapa-sing-kudu-diet-5

Tips kanggo nindakake

  • Aja uwal sarapan. Iki minangka panganan sing paling penting ing wayah awan lan bakal menehi energi lan sampeyan ora bakal ngrasakake ngemil ing antarane panganan.
  • Temokake saldo ing panganan. Aja mangan akeh lan mangan sethithik. Sampeyan kudu ngisi awak saben panganan nanging panganan sing sehat.
  • Mangan 3 dhaharan utama, nedha awan lan cemilan.
  • Mangan kabeh susu skim.
  • Pilih woh saben dina, mesthi pilih musiman lan alami.
  • Biji-bijian utuh lan sing paling apik kanggo sarapan.
  • Kontrol jumlah minyak sing dijupuk saben dina, Sampeyan ora kudu ngluwihi telung sendok makan saben dina nalika mangan.
  • Nggabungke panganan sing sugih ing karbohidrat con sayuran y protein
  • ing nedha bengi dheweke mesthi entheng lan ing wayah esuk.
  • Tansah kalebu sayuran nalika nedha bengi. 
  • Mangan kanthi tenang ing papan sing santai tanpa stres utawa kesusu. Sampeyan kudu njupuk wektu, njupuk kauntungan saka wayahe lan nikmati panganan.
  • Dadi panganan ora ateges martir, sampeyan kudu seneng lan ngurmati apa sing dipangan. Sampeyan mung kudu ngontrol jumlah lan cara masak.
  • Aja lali nindakake olahraga fisik. Penting banget supaya awak tetep aktif. Paling ora kaping telu seminggu.

1.500 menu kalori

Desayuno

  • Piala susu skim, susu sapi utawa susu sayuran. Karo kopi utawa teh.
  • 2 roti cilik gandum.
  • Bagéan saka keju seger sing diluncurake lan
  • Sepotong woh mangsan.

Comida

  • Sayuran rebus utawa kukus dibumbui nganggo sendok minyak zaitun.
  • 30 gram legum.
  • Iwak putih bakar utawa pitik garang seprapat.
  • Jatah woh.

rega

  • Salad sayuran lan sayuran ijo, kanthi kaleng tuna alami, loro iwak teri lan keju kurang lemak.
  • Roti 2 potong utawa tambah 25 gram polong.
  • 1 porsi woh.

Yen sampeyan pengin ngilangi bobot kanthi cara sing aman lan sehat, aja ragu-ragu marani ahli endokrinologis kanggo nuntun sampeyan proses penurunan bobot.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.