Dhasar saranan panas, saran sing praktis

pelari wanita

Adaptasi ing anget kanggo sesi binaraga iku penting lan efektif. Pemanasan kudu berkembang miturut otot sing bakal digunakake. Sampeyan mung bisa panas sing bakal dijaluk, nanging sampeyan kudu rampung, yaiku kalorone otot utami uga sekunder. Babagan cocog karo intensitas pemanasan karo sesi kasebut. Yen ing latihan sing kudu dieksekusi nuntut, sampeyan kudu siyap-siyap.

Anget kanthi progresif. Sampeyan kudu miwiti kanthi alus, nindakake kardio sithik, banjur pindhah menyang obahe luwih spesifik kanggo tangi otot. Nalika awak dadi panas, intensitas kudu ditambah. Iku babagan kemajuan kanthi kacepetan sing paling cocog karo sampeyan, tanpa nyoba supaya cepet banget supaya ora ngrusak, nalika njaga usaha cukup stabil ora adhem. Ing pungkasan anget, sampeyan kudu kringet rada.

Mupangatake anget kanggo makarya poin sing ringkih. Babagan mbenerake kesalahan, lan ngapikake teknik eksekusi sing mesthi obahe. Contone, posisi punggung, pinggul lan dhengkul, utawa pundhak nalika nindakake, contone, ngangkat bobot ing bangku miring.

Ing kasus apa wae, ora kena lunga adoh. Iki minangka tahap transisi antarane istirahat lan lungguh, mula anget kudu nyiyapake gaweyan sing diiklanake, lan ora ngganti.

Yen wis rampung, dirantai langsung menyang programa. Ora luwih becik ngaso apa wae, amarga penting kanggo ngirit panas sing dipikolehi, amarga yen mupangate mupangat bakal ilang.

ing mulet sajrone anget, perlu, luwih-luwih yen mlebu fitness. Kanggo sampeyan sing pengin nindakake sawetara gerakan, disaranake ngenteni pungkasan pemanasan, yen otot dadi panas, sadurunge diwiwiti sesi kasebut kanthi khusus.

Iki babagan watesan mulet statis kanggo minimal sing ketat, kanthi sawetara gerakan cahya, mung ditahan sawetara detik. Yen sampeyan adoh banget, bisa nyuda reaktivitas ing otot.
Sing ideal yaiku mulet dinamis, luwih cocog karo persiyapan gaweyan. Ing kasus apa wae, ora disaranake luwih gedhe saka amplitudo gerakan sing ditindakake, amarga ana risiko overtretching a otot lan mulane cilaka awakmu dhewe.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.