Kurangi bobot kanthi mangan sega pitik

Beras karo panganan pitik

La panganan beras Iki minangka panganan sing dirancang khusus kanggo kabeh wong sing butuh ngilangi bobot awak sing duwe ekstra lan nganggu banget. Iki minangka regimen sing gampang banget, adhedhasar asupan beras karo pitik. Yen sampeyan nindakake kanthi ketat, sampeyan bakal bisa ngilangi 2 kilo sajrone 8 dina.

Yen sampeyan duwe tekad kanggo nindakake panganan iki, sampeyan kudu sehat kesehatan, ngombe banyu saben dina sabisa, mangan sega rebus lan pitik panggang, rasa infus karo rasa manis lan wenehake panganan karo uyah, keju parut lan jumlah minyak zaitun minimal. Sampeyan kudu mbaleni menu sing rinci ing ngisor iki saben dina nalika nggawe rencana.

Menu saben dina

  • Sarapan: 1 cangkir teh, 1 yoghurt skim cilik, roti panggang 1 ringan lan 1 buah jeruk.
  • Nedha awan: nasi karo pitik lan 1 cangkir bolus utawa teh ijo. Sampeyan bisa mangan sega karo ayam sing dikarepake.
  • Cemilan: 1 cangkir kopi karo susu, 2 roti panggang lengkap lan 2 buah jeruk.
  • Nedha bengi: 1 tuwung sup sayur, 1 mangkok nasi ayam lan 1 cangkir teh putih utawa abang.
  • Sadurunge turu: 1 apel utawa 1 woh pir.

Ing ngisor iki sampeyan bakal nemokake menu 3 dina kanggo panganan nasi lan pitik.

Napa panganan nasi ayam dadi pilihan sing tepat?

Pari ayam kanggo volume

Beras kanthi panganan pitik minangka alternatif sing apik kanggo pamitan kanggo kilo maneh. Nduwe tumindak ngresiki, yaiku bakal nggawe kita rumangsa kurang kembung. Siji tangan, yen milih beras coklat, kita bakal ngadhepi panganan kanthi vitamin uga mineral. Dene ing sisih liyane, pitik minangka sumber protein, nanging tuwa uga duwe vitamin klompok B lan A.

Mula, kanthi nggabungake beras lan pitik, kita bakal gabung karo karbohidrat kayata protein, vitamin, lan mineral prelu Kombinasi sing apik kanggo dipikirake. Nanging ya, kaya biasane kedadeyan karo panganan jinis iki, luwih becik aja suwe-suwe suwe lan dicampuri karo sayuran sing ganjil.

Keuntungan

Binaraga: Tanpa mangu-mangu, pari minangka salah sawijining panganan sing utama kanggo atlet. Iki minangka salah sawijining sing paling penting kanggo njaluk otot lan mulane mayoritas binaragawan sing milih. Minangka kasunyatan utama, duwe magnesium lan minangka mineral paling penting kanggo atlit. Thanks kanggo diet iki, sampeyan bisa nambah glikogen otot luwih cepet.

  • Jilid: Ayam lan nasi kalebu kombinasi sing paling apik entuk volume. Thanks kanggo indeks glikemik pari, iku penting sadurunge latihan. Sega sing dimasak bakal nyedhiyakake serat 3% uga protein 7%.
  • Netepake: Yen bisa ngasilake volume uga otot, sega kanthi panganan pitik uga cocog kanggo definisi. Ing protein Dheweke dadi dhasar panganan sing kaya ngono. Nanging sejatine, ing tahap iki sampeyan kudu nggabungake pola makan kanthi rutinitas sing apik sing dirancang kanggo netepake.
  • Diet kelenjar: Nalika ngomong babagan panganan sing lembut, kita bakal nindakake panganan saka pirang-pirang panganan sing gampang dicerna. Amarga ing pirang-pirang kasus, kita nggunakake nalika ngalami sawetara masalah pencernaan. Kanthi cara iki, disaranake njupuk nasi sing wis mateng karo pitik, suwene rong dina utawa telung dina, banjur tambah akeh panganan.

Jumlah saben dina kanggo nindakake diet

Piring nasi ayam

Kasunyatane yaiku jumlah sing bisa beda-beda sajrone diet kaya iki. Luwih saka apa wae amarga mesthi gumantung karo kegiatan fisik sing ana. Supaya ora ngindhari panganan cemilan ing antarane panganan, kita bisa nambah beras luwih sithik, amarga kita ngerti wis ngombe. Ana wong sing kanthi 40 gram beras lan 100 gram pitik duwe luwih saka cukup kanggo ditambahake ing saben panganan utama. Nanging kaya sing kita ucapake, sampeyan bisa nambah jumlah beras luwih sithik.

Apa sampeyan bisa nggunakake beras coklat?

Kasunyatane uga disaranake. Wiwit ing beras coklat ndhukung bobot awak lan sumber serat sing apik. Nanging ora mung iku, nanging uga duwe antioksidan, sugih ing mineral lan uga menehi energi sing dibutuhake kanggo ngadhepi panganan nasi karo pitik kaya iki.

Menu nasi lan ayam

Senin

  • Sarapan: Nasi digodhog ing banyu lan diantemi nganggo rong woh seger
  • Tengah esuk: yogurt alami
  • Nedha awan: Nasi coklat nganggo salad lan dhadha pitik panggang
  • Cemilan: Gelatin
  • Nedha bengi: Sup beras karo sayuran lan pitik

Selasa

  • Sarapan: Teh, roti panggang gandum lan yogurt
  • Tengah esuk: Loro buah jeruk
  • Panganan: Beras karo pitik lan sayuran sing diiris
  • Cemilan: yoghurt alami
  • Nedha bengi: Sup sayur lan nasi ayam

Rebo

  • Sarapan: Kopi dhewe utawa nganggo susu skim, yoghurt alami lan 30 gram roti gandum
  • Tengah esuk: Loro buah seger
  • Nedha awan: Salad karo minyak zaitun, sega rebus lan susu, susu sing wis disigar
  • Cemilan: yoghurt alami
  • Nedha bengi: Sup sayur lan nasi ayam

Sampeyan bisa mbaleni dina iki nganti seminggu rampung. Yen ing antarane sawetara jam sampeyan luwe, luwih becik milih sayuran utawa woh-wohan. Elinga yen sampeyan kudu ngombe akeh banyu lan sampeyan bisa nindakake minangka infus. Yen sampeyan pengin ngombe bumbu, pilih ramuan kanggo aromatik minangka tambahan utama.

Kepiye cara nggawe sega pitik

Nasi ayam

Yen sampeyan arep masak nasi coklat, mula dianjurake supaya direndhem sawetara menit sadurunge. Banjur kita arep masak lan nyelehake sak gelas kanggo telung banyu. Saliyane, susu pitik minangka daging sing disaranake kanggo resep-resep jinis iki sing pengin ngilangi bobot awak. Cocog kanggo ngiringi nasi sing wis mateng lan panggang, sing bakal diwenehi rasa luwih akeh. Kita bisa bumbu nganggo rempah-rempah utawa ramuan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

6 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   kori ngandika

    Aku seneng

  2.   Ajacinty ngandika

    Kayane diet sing cocog lan sampeyan ora luwe ...

  3.   Misifu-fu ngandika

    iki kompatibel karo diabetes?

  4.   PMIJK ngandika

    Aku kudu nindakake wiwit umur 4 taun nganti 9 taun amarga masalah kesehatan. Lan digawe scrape. Siji-sijine panganan sing bisa dakpangan yaiku ... .. esuk, susu almond, pitik panggang utawa rebus karo nasi esuk, lan padha kanggo mangan. Dadi suwene 5 taun. Nanging aku wis ujar iku amarga ana masalah kesehatan.

  5.   ivan ngandika

    Lan ing endi protein? Minangka ahli nutrisi, aku ora seneng karo panganan iki, sampeyan bisa ngilangi bobot, nanging bakal ngilangi otot lan asile badan sing kurang estetis.

    1.    harlequin ngandika

      Wah, manungsa waé, ngelingi manawa pitik duwe udakara 20g protein saben 100g produk lan beras coklat udakara 8g saben 100g, 3 panganan kanthi 100g saben bahan wis nyediakake 84g protein saben dina. Ngitung yogurt lan susu, kita bakal luwih saka 100g protein saben dina. Cukup saka cukup ... Apa nutrisi xd