Apa sing diarani fenugreek?

Lapangan Fenugreek

Wong sing cedhak sampeyan bisa uga wis ngucapake tembung fenugreek lan crita babagan sifat lan mupangate apik manawa tanduran iki menehi sumbangan.

Ora kanggo kurang, iku legume kanthi akeh gizi lan khasiat obat sing mbantu awak luwih akeh.

Iki minangka ramuan obat sing lahir alami ing MediteraniaKasedhiya macem-macem panggunaan, ing antarane kalebu: nyuda bobot, nyegah rambut rontog, kontrol diabetes, lan liya-liyane.

Godhonge lan wiji digunakake uga padha salah siji kanggo panggunaan internal utawa eksternal. Panggunaan masak bisa ditemokake ing macem-macem wilayah ing Mediterania, minangka rempah-rempah sing nyedhiyakake rasa legi kanggo sajian kasebut. Bisa dadi sprout, glepung utawa sakabehane, gumantung saka resep sing ditindakake.

Uga dikenal kanthi jeneng Alhova, entuk perawatan legume lan panggunaane saya nyebar. Yen sampeyan bisa nggunakake fenugreek menyang panganan, sampeyan bakal menehi luwih akeh vitamin A, protein, fosfor, zat besi, lemak sehat lan karbohidrat.

Properti Fenugreek

Tanduran Fenugreek

Tanduran iki nduweni sipat sing bisa nulungi kita ngobati macem-macem penyakit. Iki digunakake minangka stimulan antiparasit, obat pencahar, anti-inflamasi, ekspektoran, nglindhungi ati lan afrodisiak.

Iki minangka ramuan sing lengkap, ing ngisor iki kita nuduhake properti sing paling apik.

  • Ngewangi pulih kulit.
  • Ngurangi ing kolesterol ala.
  • Kelainan weteng pertempuran.
  • Ngrangsang ing sistem pencernaan.
  • Nyuda tingkat gula getih ing wong sing ngalami diabetes tipe 2.
  • Mbantu produksi insulin.
  • Cocog kanggo ngilangi bobot awak amarga akumulasi lemak ing jaringan saya suda.
  • Ningkatake tuwuh rambut.
  • Buwang racun saka organisme kelenjar getah bening.
  • Mbenakake sistem kekebalan awak saka organisme.
  • Nduweni jumlah akeh antioksidan mula nglindhungi kita saka gejala selesma.
  • Ngapikake karya ati.
  • Ngeculake rasa sakit sadurunge premenstrual lan gejala menopause.
  • Ngrangsang produksi susu ibu.
  • Nyegah watu ginjel.

Wiji Fenugreek

Wiji Fenugreek

Salah sawijining kabecikan sing hebat saka wiji fenugreek Iki minangka sifat galakogen, yaiku mbantu ngasilake susu ibu, mula disaranake kanggo kabeh wanita sing nyusoni.

Kajaba iku, wiji fenugreek duwe sifat anabolik, bisa mupangate bisa nambah dhadha.

Wiji fenugreek bisa dipangan tumis nganggo minyak sithik lan diiringi sayuran utawa salad. Kosok baline, bisa digunakake ing pickles lan chutney India, minangka salah sawijining bahan penting kanggo nyiyapake masakan Vindaloo ing wilayah iki.

Rasane rada pait, pedhes lan rada khas. Wong Mesir nggunakake obat kasebut kanggo obat alami. Ing India, godhong kasebut digunakake minangka sayuran lan wiji kanggo macem-macem kari.

Sipat fenugreek Biasane ditemokake ing wiji, restoratif sing sampurna cocok kanggo sing lara lan wong sing ringkih. Dheweke nyedhiyakake vitalitas lan energi. Amarga iku, ora dianjurake supaya dikonsumsi ing wayah wengi amarga bisa nyegah turu sing tenang.

Artikel sing gegandhengan:
Fenugreek bumbu sing nambah hawa nafsu seksual pria

Sumber protein sing gedhe, akeh atlit sing wis nambahake ing panganan kanggo nambah massa otot lan luwih dhukung tabel olahraga sampeyan. 

Tuku tuku fenugreek

Gumantung saka cara sampeyan njupuk tanduran iki, bisa ditemokake ing macem-macem perusahaan. Yen sampeyan pengin nganggo wiji, kita bisa menyang pasar panganan India utawa Asia, amarga akeh piring sing disedhiyakake karo wiji. Sabanjure, nalika digunakake dening para atlit, dheweke uga bisa ditemokake ing perusahaan suplemen olahraga.

En apotek suplemen fenugreek didol. Jeneng ilmiah yaiku Trigonella Foenum-graecum.

Godhonge dikonsumsi ing wilayah Maroko, Timur Tengah lan India, mula yen kita kepengin mangan godhonge ing pasar wétan, bakal ditemokake.

Contraindications

Iki produk sing aman, kanthi sifat lan mupangat sing gedhe, nanging bisa nyebabake sawetara efek samping.

  • Kelainan gastrointestinal. Kandhutan serat sing akeh, mula bisa nyebabake diare, weteng utawa weteng. Yen ngonsumsi fenugreek kanthi akeh, kita bakal lara utawa weteng lara.
  • Kanggo properti sing bisa sok dong mirsani pangowahan bau lan warna urin sampeyan. Iki kedadeyan amarga isi valine, leusin lan isoleusin sing kasedhiya wiji fenugreek.
  • Yen fenugreek biyen nambah dhadha lan dodo Bisa nyebabake gejala alergi: wahing, radang lendir, mripat banyu utawa watuk.

Apa fenugreek nggawe sampeyan lemu?

Wiji Fenugreek kanthi rinci

Iki digunakake kanggo tujuan medis lan salah sijine yaiku nambah bobot. Yen kurang bobot lan ngupayakake nambah, mula ora bisa nggunakake pakulinan sing ala karo lemak lan karbohidrat sing mbesuk, mula kita kudu milih panganan sing paling apik sing bisa mbantu kita lan salah sawijine yaiku winih. fenugreek.

Tulung ing ekstraksi energi lan nambah konsumsiMula, mbantu ngobong luwih akeh kalori sajrone sedina. Premis iki bisa nggawe kita mikir manawa nggunakake, kita bakal ngilangi bobot, iku bener, nanging kita bisa ngatasi kabecikan iki.

Kanggo nambah bobot, kita kudu ngombe akeh cairan, khusus banyu uga fenugreek, iki bakal nambah nafsu makan. Fenugreek ngemot saponin, sawetara elemen penting sing nggawe weteng bisa digunakake kanthi efisien lan ing wektu sing padha dilindhungi.

Kanthi nambah napsu, kita kudu cerdas lan nggunakake produk alami sing seger, sugih lemak, karbohidrat lan protein nabati lan kewan sing sehat ing bagean sing masuk akal. Disaranake ngombe teh fenugreek, sing gampang disiyapake, mula napsu bakal nambah lan saponin sing diluncurake bisa mbantu nyedhot nutrisi panganan sing dipilih.

Fenugreek kanggo nambah susu

Tambah ukuran susu Sampeyan bisa uga dadi salah sawijining obsesi paling umum ing wanita. Sawetara tanduran kanthi isi hormonal bisa nyurung kanggo nggayuh tujuan. Fenugreek ing kasus iki bisa dadi solusi sing apik kanggo kepinginan kasebut.

Infus Fenugreek diarani duwe potensi gedhe kanggo mbantu payudara supaya tuwuh lan bisa ngasilake akeh susu ibu.

Kanggo nyiyapake a infus fenugreek sing sugih sampeyan butuh bahan ing ngisor iki:

  • Telung cangkir banyu
  • Siji sendok wiji fenugreek.
  • Siji sendok wiji adas ing lemah.
  • A tablespoon saka hops.

Kita bakal panasake banyu nganti umob. Sawise godhok, kita mateni geni lan nambah bahan-bahane, ayo ngadeg sepuluh menit nganggo tutup panci. Yen wis kliwat wektu, saring campuran banjur aduk.

Kita bisa nggawe infus iki saben dina suwene rong minggu. Sawise rong minggu, sampeyan bakal bisa ngerteni perubahane. Obat-obatan ing omah iki butuh wektu, dudu operasi estetis, mung bakal mbantu sampeyan ngerteni luwih kenceng lan volume liyane.

La pancet lan ketekunan dheweke kudu saben dina teka supaya efektif. Gabungke infus iki kanthi latihan khusus kanggo wilayah kasebut lan tambahake panganan sing sehat kanggo panganan.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

103 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Adrian ngandika

    Aku lunga menyang omeopati lan dheweke menehi fenugreek kanggo ngilangi bobot bareng karo flaxseed lan campuran anti-kolesterol. Apa sampeyan mikir sing bisa nulungi aku? Aku ngapresiasi wangsulan

    1.    alus ngandika

      apa sing diarani fenugreek ing Argentina

  2.   deloken ngandika

    Apa sampeyan bisa nulungi aku amarga fenugreek dikenal ing Ekuador utawa menehi ciri khas, matur nuwun sanget amarga sampeyan wis nulungi pitakonan iki.

  3.   laura ngandika

    Hai sejatine, aku kepengin banget golek fenugreek, aku saka Meksiko lan kabeh sing dakwaca, aku ora ngerti apa sejatine, nanging aku bakal nanggung risiko kanggo nulungi aku.

    1.    Alexa ngandika

      laura hello, aku saka Meksiko, lan aku adol ... regane $ 100 peso botol karo 90 kapsul, aku nggawe pangiriman pribadi ... murni 100% lan kapsul langsung saka wiji ... HUBUNGI AKU emmpu89@hotmail.com

  4.   Roberto ngandika

    Kanggo Laura saka Meksiko, aku ora ngerti kutha sing sampeyan urip, nanging ing GDL ana sawetara perusahaan naturis sing adol. Aku mangan ing toko ing Av. Alcalde sudhut Jesús García.

    Muga-muga sampeyan bisa entuk.

  5.   Veronica ngandika

    Delengen kenapa aku ngerti fenugreek yaiku nambah bobot amarga menehi Nutrien. Aku nganggep iku! Muga-muga sampeyan ora luwih bobot.

    1.    maru velez ngandika

      Apa apresiasi Veronica sing konyol: produk naturopati biasane menehi nutrisi ,,,, lan ora nggawe sampeyan lemu, bakal menehi sampeyan nutrisi !!! GAMPANG GOLEK GAMPANG GULA, LEMAK HAIWAN, ROH Panganan, KOKOK, KRIM AIS, MINUMAN LEMBUT, KAKES ,,,,, ETC ,,,, dudu gizi!

      1.    Ryma ngandika

        Maru! Elinga yen yen ngowahi hormon, gampang banget sampeyan lemu! Aku ora bakal menehi resiko apa wae sing ngganggu hormon, amarga akeh sebab amarga tumindak kasebut meh ing kabeh awak! Kanggo aku, aku kepengin nurunake kadar glukosa, nanging kanthi maca, aku ora duwe risiko maneh.

  6.   dogwood ruth ngandika

    Aku pengin ngerti yen aku bisa menehi anakku wadon umur 1 setengah taun kanggo napsu amarga dheweke meh ora mangan lan lancip banget. Matur nuwun muga-muga bisa diwales

  7.   Henry ngandika

    Aku pengin ngerti kepiye fenugreek sing dikenal ing Ekuador, ing endi entuk wiji, tanduran lan kepiye cara aku kudu nyebar lan tuwuh produk iki

  8.   Manik rososario ngandika

    HELLO, APA ORA KANGGO NGOMONG LALAKU babagan ciri-cirine FENOGRECO, lan yen ENMEXICO dikawruhi jeneng liyane. GRAX

  9.   Maria salazar ngandika

    Aku nemokake artikel babagan nyusoni, sing menehi saran yen njupuk pil fenugreek kanggo nambah jumlah susu ibu. Aku pengin ngerti apa sejatine ora utawa amarga aku butuh lan ing endi aku njaluk ing Quito-Ecuador.

  10.   Kucing liar ngandika

    hey iki informasi sing apik banget

  11.   jade ngandika

    Halo .. Aku saka Meksiko. Pitakon sing dikandhani FENOGRECO yaiku kanggo nambah dhadha, apa bener ??? Aku pengin njupuk, nanging wedi nambah bobot

  12.   Carmen ngandika

    Halo, aku saka Meksiko lan aku pengin ngerti ngendi aku bisa menehi fenugreek, disaranake kanggo detoksifikasi awak, muga-muga bisa nampa informasi, matur nuwun.

  13.   Yaneth ngandika

    Halo !!! Aku pengin ngerti yen FENOGRECO dipikolehi ing Kolombia. ing endi utawa yen duwe jeneng liya?

    Thanks!

  14.   nubia ngandika

    Apa jeneng tanduran fenugreek, sing ing Kolombia aku saka Cali Valle, dadi penting banget kanggo aku ngerti kepiye tanduran iki dikenal, ing negara kene lan tanduran hops, matur nuwun kanggo pitulung sampeyan, Nubia.

  15.   Sol ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen njupuk wiji fenugreek bisa digunakake lan aku pengin ngerti cara tuwuh

  16.   Miguel Placencia ngandika

    Halo, aku homeopat lan fenugreek bisa dijupuk ing sendok teh sadurunge saben panganan, mbantu mbantu detoksifikasi awak. BISA nggawe sampeyan lemu, lan sampeyan uga bisa nyampur sendhok ing banyu sithik lan bisa digunakake minangka plester kanggo ulkus kulit, jerawat, tukak sikil diabetis aja wedi efektif banget lan matur nuwun banget

    1.    Cjhm18 ngandika

      Halo, sore sing apik, aku wis nemokake fenugreek ing glepung kanggo nambah bobot lan dhadha amarga aku tipis banget, nanging aku ora ngerti kepiye cara njupuk lan saben kaping saben dina, aku bakal seneng yen sampeyan menehi informasi babagan, salam.

  17.   ALEXANDRA ngandika

    Wiwit mbantu nuwuhake Bust, sing sejatine, SISTERKU NGADALAKake wiji saka Amerika Serikat, wiwit aku ora bisa nemokake ing endi aku manggon (COLOMBIA), aku njupuk 2 wulan lan nambah 2 ukuran, aku ngerti asile MINGGU KEDUA, PAYUNGKU uga angel lan luwih dhisik, aku seneng banget, lan aku nggunakake aplikasi minyak kanggo njaga dheweke, bocah-bocah wadon ing COLOMBIA pancen angel golek, aku golek sing meh setaun. NULIS TO yayalinda88@hotmail.com WARNA LAN ORA MAHAL. KISSES, BYE

    1.    vane ngandika

      nuwun sewu yen sampeyan bobot awak utawa mung dodo

  18.   linda ngandika

    luwih elek nalika njupuk teh utawa tuku emilla s lan sisiste te, nambah ukuran nanging ora bobote ing weteng alejandra sid

  19.   Maria ngandika

    Halo, aku saka Guatemala lan aku wis rong dina ngenteni fenugreek, mula aku keprungu lan maca, aku wedi nambah bobot. Sapa sing wis ngombe bisa menehi katrangan manawa kedadeyan kasebut bisa uga ora.

  20.   Nancy ngandika

    Halo, aku njupuk infus wiji adas, nanging ora ana kedadeyan, aku bakal nyoba fenugreek lan ndeleng apa sing kedadeyan; amarga aku mikir yen adas bakal mandheg, kayane saya mudhun. Saiki kotang luwih gedhe kanggo aku. Muga-muga fenugreek bisa nambah volume kanggo aku; amarga aku wis trauma.

  21.   brigithe ngandika

    Halo kabeh, aku ngerti manawa fenugreek mbantu sampeyan nambah massa otot, nambah metabolisme, nambah bobot lan nambah dhadha Muga-muga iki sejatine aku wis njupuk 2 dina lan muga-muga pangorbanan iki regane amarga rasane nggegirisi = Ora ana sing kelangan nyoba kaya ngono, bocah-bocah wadon sing nyenengake

  22.   daniel ngandika

    Aku njupuk wiji fenugreek (2 tablespoons sing dibubarake ing banyu nalika awal dina) kanggo ngilangi bobot, aku pengin ngerti apa bener utawa apa sebalikku yaiku nambah bobot. Apa sampeyan bisa njlentrehake kanggo aku? . Matur nuwun

  23.   Adriana ngandika

    Halo kanca, aku ing Medellín, yen sampeyan butuh fenugreek, aku bisa njaluk dheweke yen pengin, sampeyan bisa ngubungi aku adrivillada12@hotmail.com

  24.   janeth ngandika

    Aku pengin njupuk, nanging kanggo nambah dhadha, aku ora ngerti arep njupuk amarga jarene stimulasi napsu lan aku pengin ngilangi bobot, ora nambah, yen nguntungake kaya ing Tijuana. , Baja California, matur nuwun

    1.    andrea ngandika

      Pira regane aku saka Kolombia Córdoba

  25.   virtu ngandika

    Halo bocah-bocah. Aku wis ngombe infus fenugreek sajrone rong dina esuk kanggo nambah dhadha. Sadurunge menehi adas nanging aku mikir ora bisa, suwene ora bener. Nanging kayane saka sing dakkarepake wis maca, menehi luwih dipercaya karo fenugreek. Aku bakal menehi katrangan babagan kemajuan yen ana. Muga-muga bisa mbantu sampeyan.

  26.   katy ngandika

    QUITO-ECUADOR Halo, aku ngerti informasi sing paling apik, nanging ora bisa nemokake produk ing Quito-Ecuador, aku nggoleki ing GNC kaya sing disaranake ing forum liyane, nanging dheweke ora nggawa maneh amarga ora komersial. Yen ana wong sing bisa nulungi aku, aku bakal ngurmati banget, aku mbutuhake banget. matur suwun rumiyin
    Slds.

  27.   virtu ngandika

    Halo kabeh, aku kudu ngandhani yen aku ngira bisa sukses, dakkira dakkandhani amarga sejatine aku duwe ukuran sing padha, nanging aku ilang 4 k amarga aku melu diet, aku pengin ngomong ora amarga fenugreek nanging amarga aku pengin. Aku isih duwe ukuran, sadhar yen saiki bobote 51 k lan ukuran 1 60, aku duwe dhadha 85 90. Sadurunge rada bobote aku bakal ilang kabeh dodo. Aku ora pengin ngilangi bobot maneh, aku bakal menehi katrangan kepiye kahanane.

  28.   Virtu ngandika

    Aku lali, kanggo sampeyan sing ora ngerti fenugreek uga diarani fenugreek, njaluk uga nganggo jeneng kasebut, yen sampeyan ora nemokake aku ora adol, nanging aku ora gelem tuku kanggo ngirim menyang sapa sing ora bisa nemokake iku (tanpa entuk apa-apa) kene regane ing Spanyol udakara 1,50 euro. Nanging kanggo nyoba bocah wadon adas, aku bakal nyoba maneh lan nyampur rong prekara kasebut, aku mikir aku nyoba sawetara wektu. Saiki aku luwih semangat maneh. Aku bakal terus nglaporake.

    1.    vane ngandika

      tulungake aku carane ngilangi bobote Aku pengin ngerti sampeyan ora ngerti sepira karepku ilang

  29.   virtu ngandika

    Halo Yoli, kayane ana kedadeyan sing padha karo aku, aku luwih gampang dirasakake lan guyonan ... nanging aku ora ngerti manawa menehi pentinge, aku uga mikir bisa uga amarga sampeyan. yaiku sebab utawa yen nalisir wis kebetulan, sejatine aku ora seneng-seneng nanging aku kudu mriksa. Babagan efek, aku bakal menehi kesaksian maneh sakedhake.

  30.   Carmen ngandika

    Halo kanggo Katty saka ECUADOR, aku uga maca ing forum liyane babagan toko GNC, apes banget yen dheweke ora nggawa maneh, aku saka Guayaquil, nanging ing forum sing padha ana Dr Gallardo sing nggunakake fenugreek kanggo ngobati panandhang asma lan menehi nomer telpone yaiku 072916636 dheweke uga saka Ekuador

  31.   KATTY ngandika

    Carmen, matur nuwun sanget kanggo informasi babagan fenugreek ing Ekuador, aku wis nemokake Dr. sing adol ing kene ing Quito, nanging dheweke duwe kapsul lan bubuk, aku ora ngerti sing endi sing luwih apik ?? ? nanging aku bakal nyoba, aku matur nuwun amarga wis nulungi aku amarga ora ana sing ngerti dheweke ing negara iki.
    A ngrangkul
    slds

    1.    Ivonne sanchez ngandika

      Halo Katty, apa sampeyan bisa nulungi aku nganggo telpon utawa alamat dhokter kanggo ngerti babagan kapsul. Matur nuwun

  32.   Francisco ngandika

    francisco: bakul fenugreek frank.mrn@gmail.com Bogota Kolombia

  33.   Francisco ngandika

    Aku dadi distributor: produk asli fenugreek sing dikirim menyang ngendi wae ing jagad iki
    kualitas apik lan pengiriman langsung.
    Bogota Kolombia

  34.   Francisco ngandika

    Aku dadi distributor: produk asli fenugreek
    Bogota Kolombia

  35.   Adri ngandika

    Kanggo Janeth saka Tijuana, BC…. Aku wingi tuku ing Pasar Hidalgo lan babar pisan ora regane larang. Bejo !!! … Sing ora bisa dakgoleki yaiku wiji Fennel ... yen sampeyan ngerti aku pitakon ... Matur nuwun !!! Adri.

    1.    Lisa ngandika

      Halo Kanca. Nuwun sewu, apa sampeyan nemokake ing wiji, godhong, ing bubuk utawa kepiye? Dheweke ujar manawa luwih becik nganggo godhong nanging aku ora bisa nemokake ing endi wae: /.

  36.   Aku pengin nambah pechs kaya papan lan lara amarga bocah lanang ngolok-oloki aku, tulungana aku ngandika

    Aku pengin nambah susu lan aku wis bosen karo bocah-bocah sing ngolok-olok aku lan ngarani aku meja. tulungana aku

  37.   nina ngandika

    Dheweke ngerti apa saponin fenugreek, aku uga pengin tuku ing Puebla

    1.    MONKY222 ngandika

      HELLO NINA AKU SAKING COLIMA MEXICO LAN INGKANG ING GAMPANG, JAGA LAN GUSTI ALLAH.

  38.   anna ksatria ngandika

    Aku pengin ngerti nganggo jeneng apa sing bakal dituku ing Kolombia

  39.   yeneli ngandika

    Hai, aku bocah wadon umur 25 taun lan bobote 42 kilo. Dheweke ngandhani yen tanduran fenugreek apik kanggo nambah bobot.

  40.   Lis ngandika

    HELLO aku manggon ing DF MEXICO, aku pengin wiji utawa godhong PHENOGRECO kanggo INFUSI, nanging aku ora bisa nemokake ing DF, ana sing ngerti persis yen dheweke adol ing kene ing kutha MEXICO. ???

    1.    Empu89 ngandika

      Halo Liz, aku adol kapsul fenugreek alami 100% lan digawe saka winih. emmpu89@hotmail.com 🙂
      @hotmail: disqus 

  41.   kembang ngandika

    Kanca sing kaya ngono, aku entuk ing toko sing diarani malaikat kesehatan, dheweke adol kanggo nyiapake teh lan bubuk, iku ana ing dalan dering, kanthi rahmat! Salam!

    1.    dulce ngandika

      Halo, babagan kembang apa?

  42.   angie ngandika

    Halo, aku pengin njupuk fenugreek kanggo nambah dhadha, nanging ing Kolombia, dheweke ora ngerti kanthi jeneng kasebut ing Kolombia, duwe jeneng liyane Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan

  43.   jose ngandika

    Halo, aku manggon ing Venezuela lan aku kepengin sinau fenugreek kanggo masak, dheweke ngandhani yen menehi rasa sing apik banget kanggo mangan, nanging ing kene dheweke ora ngerti amarga jeneng kasebut ana wong sing ngandhani apa sing diarani ing kene

  44.   daphnia ngandika

    Halo! tuku tablet genogreco, niatku dakjupuk supaya bisa nambah dhadha, nanging aku ora ragu, amarga uga diarani genogreco nggawe sampeyan lemu. ana sing nulungi aku !!!

  45.   katy ngandika

    hello hello cah wadon !!! Aku pengin ngerti apa sampeyan bisa entuk adas lan fenugreek ing Guatemala City lan apa sampeyan bisa nulungi aku, lan sing wis nggunakake lan menehi katrangan yen sejatine nggawe dhadha tuwuh lan ngilangi bobot ... matur nuwun kanthi sanget… .

  46.   janeth ngandika

    Bener sing ora dakkarepake, aku njupuk lan aku mung entuk bobot lan aku mikir yen disaranake kanggo wong sing pengin entuk bobot ora kanggo wong-wong sing pengin ngisor lan nambah dhasar, nanging sampeyan bisa ndeleng ing internet kabeh. SAJA SAJA ORA KUDU NGANGGO LAN DUWE NGGUNAKE APA ING KANDUNGAN AKU KANGGO NGANGGO IKI, APA KOWE BISA NYOBA SAK WULAN LAN NUNGGAL KANG ASAL KANGGO Deleng, Muga-muga sampeyan nemokake komedi sing daklakoni. BYE BYE

    1.    yerika ngandika

      Hai Janet, aku pengin nambah bobot nalika njupuk lan ana ing herbal utawa kapsul matur nuwun

    2.    Sukses ngandika

      Halo, aku pengin ngerti kepiye carane nggunakake lan dosis sing bener, aku bakal ngurmati banget

    3.    Naylidine ngandika

      Kepiye sampeyan njupuk? Lan suwene? Lan pinten kilo sampeyan wis entuk
      Gracias

  47.   Malaekat montoya ngandika

    Halo kanca, sejatine panggunaan fenugreek kanggo ngobati lara ing penderita diabetes efektif banget, iki cara ngobati ulkus ing sikil sing diantu karo ibu mertua, sing diabetik, lan aku nggunakake obat kasebut kanggo ngobati wasir sing saya sengsara, ing kene ing Loja, Ekuador tuwuh alami ing wilayah pinggiran kutha, digunakake kanthi bentuk macerate kanggo ngresiki banjur plester dilebokake ing ulkus utawa tatu. Sampeyan bisa nulis menyang e-mail: angelmontoyap@gmail.com, salam

    1.    Yomi87 ngandika

      Aku saka Guayaquil, aku pengin tanduran kasebut 

  48.   Norberto ngandika

    Sugeng enjang, kula aturi ngandhani yen aku minangka pemasok winih kanggo konsumsi, kanthi rega grosir lan eceran, yen sampeyan kepingin, takon nganggo surat lan aku bakal ngirim dhaptar rega, tanpa kewajiban, kita kirim nganggo mikro.
    regards
    norbertoh_99@yahoo.com

    1.    Beatriz ngandika

      Kowe nang endi

  49.   Angie ngandika

    Halo, aku manggon ing Kolombia, Medellin, ngendi aku bisa njaluk? Wangsulane, matur nuwun

    1.    Cheers ngandika

      Halo Aku nawakake produk ing kapsul. Informasi luwih lengkap ngirim kapentingan lan mamang.

      1.    natyk7daza ngandika

        Hai, aku saka Kolombia, aku kepengin tuku kapsul

      2.    maria fajar ngandika

        Hai, aku saka Paraguay. Aku pengin ngerti kapan produke kasedhiya lan apa sampeyan bisa ngirim menyang kene.

  50.   alvaro emilio kano ngandika

    Halo, aku manggon ing Medellin kanggo mukjizat lan aku pengin ngerti apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan biaya fenugreek.

  51.   Vivi24_552 ngandika

    Halo, aku pengin ngerti yen efek samping lan apa gunane kanggo hicos

  52.   Sergio Garfias ngandika

    Apa bener fenugreek digunakake kanggo nyegah rambut rontog minangka pasta utawa dijupuk?

  53.   sweetnataly99 ngandika

    Halo, aku adol wiji fenugreek lan adas. Ana email pitakon sweetnataly99@hotmail.com  utawa ponsel 3188063687

  54.   laflaca_22 ngandika

    Hai, aku saka Gral Roca lan ora bisa njupuk godhong fenugreek kanggo nggawe infusine. Apa sampeyan ngerti yen aku bisa ngirim supaya pesen ing endi wae?

  55.   gi ngandika

    Aku gi maneh, aku pengin nambah dhadha supaya ora nambah bobote umume !!

  56.   Cheers ngandika

    Sugeng dalu

    Aku nawakake kapsul fenugreek. Produk alami saka laboratorium sing apik banget. Regane kalebu biaya pengiriman ing endi wae ing Kolombia. Inf utama healthya@hotmail.com

  57.   Kita bakal duwe ngandika

     Deleng mbah bojomu duwe kanker ing kuping siji lan kupinge katon bosok mula dheweke wiwit njupuk teh fenugreek lan banyu saka teh mau ngumbah kupinge lan dadi mukjizat manawa dheweke ora nate nandhang tatu kasebut banjur ngilang banjur akeh obat , Aku duwe kesaksian liyane kanggo garwane wong iki sing ana ing rumah sakit ing Los Angeles amarga dheweke ngalami kanker weteng lan dheweke dikandhani nggawa dheweke amarga dheweke wis urip telung minggu mula dheweke wiwit njupuk teh fenugreek lan Iki wis patang taun lan wanita kasebut kuwat banget matur nuwun marang Gusti Allah.

  58.   MONKY222 ngandika

    HELLO, Apa Kowe ngerti ana obat sing didhasarake ing PHENOGRECO, CHARCOAL VEGETABLE, VITAMINAE lan CRAB KANGGO NIKSA KANSAN BREAST ING KOMUNIKASI 75%, aku bakal ngirim RESEP. GUSTI ALLAH, KANGGO KABEH.

  59.   Alexa ngandika

    kanca-kanca, aku saka Mexico City, aku adol 100% murni fenugreek saka wiji nanging ing kapsul 500 mg ... botol isine 90 kapsul ... botol kasebut $ 150 utawa 3 botol regane $ 400 peso ... aku entuk pangiriman pribadi lan Pengiriman kanthi kurir .. tuku sampeyan aman 100 %..hubungi kula emmpu89@hotmail.com.. dina apik

  60.   Zulay ngandika

    Hai, aku saka Venezuela lan aku pengin ngerti jeneng apa kanggo tanduran fenugreek ing kene lan ing endi adol, tulung kirim wangsulan, matur nuwun

  61.   Sofia rodriguez ngandika

    Aku pengin nambah dhadha, nanging pitakonku lemu yen aku bisa ngombe pil diet lan ngombe fenugreek sekaligus?

  62.   mimi ngandika

    Kepiye carane entuk ing Chili?

  63.   alexandra ngandika

    Aku pengin ngerti ngendi adol fenugreek ing Cali, aku pengin nyoba ..

  64.   Innocence Bordon ngandika

    Hai, aku saka Paraguay, aku uga pengin ngerti endi sing bisa tuku

  65.   ZAIDA CECILIA ngandika

    Halo Apa umur iku penting karo efektivitas fenugreek kanggo nambah payudara?… Matur suwun

  66.   Carmen ngandika

    HELLO KAREN, aku uga ing Costa Rica, aku pengin ngerti apa sampeyan bisa nemokake fenugreek? Lan yen sampeyan nggawe ngendi aku bisa nemokake. Matur nuwun kanthi sanget kanggo pitulung sampeyan.

  67.   Mary ngandika

    Apik ing ngendi aku entuk fenugreek ing Venezuela

    1.    Gina ngandika

      Halo, aku wis rampung, critakake nganggo jeneng sing uga dakkarepake

  68.   Maria Alejandra ngandika

    Aku pengin njupuk, nanging aku ora pengin ngilangi bobot amarga aku bobote, aku mung pengin njupuk kanggo rambut lan apa sing diucapake, nggawe dhadha lan dhadha tuwuh, dheweke ngandhani apa sing bisa daklakoni opo ?????

  69.   Stephanie ngandika

    Hols, piye kabare aku pengin ngerti kepiye fenugreek dikenal ing Ekuador sing bisa ngonsumsi, tulung aku matur nuwun

  70.   Mirabellka ngandika

    N74 Najistotniejsza westchijzuu jest motywacja dziewczyny, lan codziennie ogladam metamorfozy przed i po odchudzaniu i daje mi to kopa do cwiczen, kto chce tez troche motywacji niech sobie wpisze w google: odie setya

  71.   Tatiana Castellanos ngandika

    Halo ing Bucaramanga Santander Kolombia sampeyan bisa entuk fenugreek ... yen fenugreek nggawe sampeyan lemu utawa mudhun bobot.

  72.   Cristina ngandika

    Sampeyan adol fenugreek aku pengin nambah bobot

  73.   Lourdes ngandika

    Halo, iki uga bisa dijupuk kanggo kista lan fibroid.

  74.   Diana ngandika

    Halo, aku saka Venezuela lan aku pengin sampeyan ngandhani apa sing diarani utawa diarani Fenugreek ing negaraku, aku wis nggolek jeneng umum ing internet nanging ora ana jeneng sing misuwur, aku wis ngunjungi toko panganan kesehatan lan dheweke uga ngerti ora ngerti kepiye carane menehi pitutur marang aku apa sebabé Tulung tulung aku amarga aku pancene kepengin tuku wiji kasebut. Matur nuwun

  75.   Juan Jose Rivera ngandika

    Apa sampeyan bisa menehi katrangan yen sampeyan adol wiji fenugreek ing Monterrey, ing endi lan yen sampeyan duwe alamat lan nomer telpon sing bisa dikirim menyang aku lan matur nuwun banget sadurunge

  76.   liz rodriguez ngandika

    Halo, apa ana sing ngandhani apa sing diarani fenugreek ing Nikaragua?

  77.   Kenya ngandika

    Halo, apa sampeyan bisa menehi katrangan babagan wiji ing kene ing Amerika Serikat, muga-muga aku kasengsem

  78.   Angelica Paola ngandika

    Hai, aku Angelica saka Bogota, Kolombia lan aku pengin produke, nomer telpon 3115924827, tulis aku ing whatsaap, matur nuwun.

  79.   HUKUM ngandika

    Halo, aku saka Ekuador, ing endi bisa entuk fenugreek lan kanthi jeneng apa sing dikenal ing kene ing Ekuador, bakal efektif kanggo negesake maneh dada sing kendur. Umure 48 taun, aku pengin bubuk.

  80.   batere ngandika

    Halo bocah-bocah wadon, aku saka Venezuela lan aku kudu golek fenugreek, aku wis nggoleki lan ora bisa nemokake apa-apa. yen ana wong sing bisa ngandhani. Aku matur nuwun, matur nuwun kanthi sanget.

  81.   Ana ngandika

    Ing Venezuela, apa jeneng wiji fenugreek?