Ora motivasi kanggo olahraga? Iki bisa uga dadi sebab

Nalika motivasi kanggo olahraga wiwit saya suda, mula wis wayahe evaluasi sebab sing bisa ditindakake sadurunge nyerah lan ngilangi asil sing dipikolehi.

Sanajan akeh wong sing ngelawan, ing ngisor iki sawetara alasan sing bisa nggawe sampeyan bosen karo latihan sampeyan.

Pikiran sampeyan wis ditinggal metu saka persamaan

Entuk asil sing ana gandhengane karo wujud lan ukuran awak ora apa-apa, nanging yen olahraga adhedhasar mung adhedhasar iku, bisa dadi mekanik lan mboseni. Lan sing luwih penting: Sampeyan bisa nyegah sampeyan sinau apa sing bisa ditindakake awak lan nambah kekuwatan.

Yen sampeyan ngira iki masalah sampeyan, aja mung olahraga supaya awak katon kanthi cara tartamtu. Uga kalebu latihan ing latihan sing mbantu sampeyan fungsi sing luwih apik lan ningkatake kualitas urip umume. Tujuan utama olahraga yaiku ora kanggo nambah tampilan, nanging supaya awak bisa luwih apik. Yoga lan hiking minangka conto latihan sing apik sing ora dipikirake, nanging dheweke melu lan menehi refresh. Sanajan prekara sing beda bisa digunakake kanggo saben wong kanthi pangertene iki gumantung karo kapribadhian lan selera.

Kalori sing dibakar mung siji-sijine indikator

Nemtokake regane kanggo olahraga mung adhedhasar kalori sing dibakar pancen motivasi kanggo sawetara wong. Nanging, strategi iki ora bisa digunakake kanthi becik kanggo kabeh wong. Ana sing pungkasane ngobong utawa cilaka nyedhak latihan kanthi cara iki.

Yen sampeyan ngira iki sababe kurang motivasi, coba latih latihan sing nggawe sampeyan kepenak lan menehi kontribusi kanggo kesejahteraan umum awak lan pikiran sampeyan. Deleng kalori sing dibakar, nanging luwih dhisik sampeyan kudu nyedhot awak.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.