Kroket warisan Iberia

resep-resep kanthi warisan Iberia

Kriket mesthi dadi salah sawijining panganan pembuka sing ora bisa dilalekake. Amarga dheweke mesthi menang lan akeh wong sing seneng. Dheweke ngakoni kabeh jinis bahan, nanging saiki, kita bisa milih Warisan Iberia awujud ham berkualitas tinggi. Sing nambah akeh mupangat sing kudu dipikirake.

Dadi yen kita nggabungake ham lan kroket, kita bakal duwe kombinasi sing luwih eksplosif ing meja. Amarga kekarepan kaya iki kita bisa menehi dhewe. Apa sampeyan pengin sukses ing ngarepe tamu? Banjur aja ragu-ragu ngetutake langkah-langkah sing ditampilake ing kene.

Bahan-bahan Kroket Warisan Iberia kanggo 4 wong

  • 50 gram minyak zaitun (sanajan sampeyan bisa nggunakake mentega yen sampeyan seneng)
  • Bawang cilik
  • 75 gram glepung
  • 250 gram ham Iberia
  • Susu 1 liter
  • Pala kanggo rasa
  • Endhog 2
  • Roti roti lan glepung kanggo nutupi kroket
  • Sal
  • Minyak kanggo nggoreng.

Preparation

Kroket warisan Iberia

ing Kroket Ham dheweke duwe persiyapan sing gampang banget. Pisanan, kita wajan ing geni nganggo minyak utawa mentega gumantung karo apa sing wis diputusake. Sampeyan kudu ngetokake minyak sakedhik utawa ngenteni nganti mentega ilang. Ing wektu iki, sampeyan bakal nambah bawang bombay sing kudu dicincang kanthi apik. Kita arep nylametake, mula kudu diaduk sawetara menit.

Nalika bawang bombay bisa menehi tutul transparan, mula luwih becik nambahake Iberia Ham, sing bakal dikethok cilik-cilik. Yen luwih seneng produk liyane, sampeyan kudu ngerti Warisan Iberia ing pengadilan Inggris nduweni macem-macem jinis lan rasa sing kudu sampeyan rasakake. Nanging bisa uga kanggo resep lan menu mbesuk. Kangge, bawang bombay uga ham ing wajan sing bakal ditambahake glepung lan masak udakara 6 menit. Sing dibutuhake yaiku supaya glepung ilang rasane, nanging nambah konsistensi kanggo asil.

Sawise menit kasebut, saiki wayahe nambah susu lan aduk sawayah-wayah. Kita bakal weruh kepiye penguapan lan kita bakal nambah luwih akeh. Nalika aduk kanthi becik, kita bakal nyegah benjolan mbentuk. Yen duwe adonan sing ora lengket nanging ora ngeculke, saiki wayahe ngicipi uyah, tambah pala, aduk maneh lan mateni panase. Kita bakal pour adonan menyang sumber sing wis wiyar lan adhem. Yen wis adhem, kita bakal nggawa menyang kulkas.

Sampeyan bisa ninggalake dheweke pirang-pirang jam utawa, nindakake persiyapan iki ing wayah wengi lan ngenteni nganti sesuk. Kanggo ngrampungake sajian, kita kudu njupuk bagean adonan lan nggawe bal karo, utawa menehi bentuk memanjang, miturut pilihan sampeyan. Yen sampeyan duwe, sampeyan ngliwati glepung, endhog lan roti panggang. Sampeyan nyelehake ing wajan kanthi lenga panas lan bakal digoreng nganggo potongan cilik, lan asile luwih positif. Saiki sampeyan bisa ngrasakake rasa sing unik!

Mupangate warisan warisan Iberia

El Warisan Iberia Hipercor sampeyan duwe pilihan kanggo nyoba produk liyane kanthi kualitas tinggi. Nanging dina iki kita fokus ing ham, sing dadi barang penting ing urip kita. Ing prekara iki, ditambahake menyang salah sawijining sajian utawa tapas par, padha nggawe salah sawijining panganan sing enak. Nanging apa mupangate mupangate?

Sampeyan kudu ujar manawa lemak babi Iberia duwe asam oleat luwih akeh tinimbang liyane. Iki nggawe asil ham sampeyan luwih akeh ono gunane ing kolesterol. Mula, nindakake perkara sing apik. Dikonsumsi kaping pirang-pirang seminggu utawa malah telu lan kanthi jumlah sithik, iku minangka kontribusi sing migunani banget kanggo kesehatan. Kajaba iku, duwe protein lan ora lali karo vitamin B1, B6, B12 lan E. Mineral uga ana ing warisan Iberia saka papan sing nyorot zat besi lan tembaga utawa kalsium lan seng. Apa sampeyan isih kepengin weruh babagan diet utawa ora?


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.