Mangan Trik sing Nyuda Gejala Kanggo Wong sing Ngadhang Artritis

Pasangan diwasa

Ngerti panganan sing bisa dipangan lan sing kudu dihindari mesthi bakal mbantu sampeyan supaya luwih krasa nalika ngalami artritis. Ing cathetan iki, kita nawakake papat trik kanggo diet wong sing ngalami arthritis ana gandhengane karo aturan iki, sing biasane menehi asil sing apik.

Nganggo pola pikir Mediterania wong sing nandhang arthritis rheumatoid ing sawijining panliten kurang butuh obat anti-inflamasi. Yen sampeyan ngalami RA, mula kudu mangan akeh woh-wohan lan sayuran, biji-bijian, iwak lemak lan daging abang (maksimal kaping pindho saben wulan).

Tambahake asupan iwak sing sugih asam lemak omega 3 (kayata salmon utawa mackerel) ing panganan bisa uga migunani kanggo wong sing ngalami arthritis, miturut sawetara panliten sing ditindakake ing taun-taun pungkasan.

Aja gula olahan wis mbantu akeh wong sing ngalami penyakit iki kanggo ngatasi gejala kasebut. Saiki ana ing kue-kue lan panganan sing diolah kayata jus karton, nyuda konsumsi bisa uga wabah luwih sithik. Waca label babagan apa sing sampeyan mangan kanthi apik lan sinaoni menghargai coklat peteng, sing nduweni antioksidan lan nyuda inflamasi, ing ndhuwur cookie lan kue industri.

Nyisihake panganan sing bakal nambah gejala minangka tips kaping papat lan pungkasan. Ing babagan iki, penting sinau kanggo ngrungokake awak dhewe, lan utamane, njaga buku harian panganan. Kanthi cara iki, sampeyan bisa ngenali panganan utawa panganan tartamtu sing bakal nggawe gejala sampeyan luwih parah supaya bisa ngindhari mbesuk. Kadhangkala, sampeyan angel ngerti dhisik babagan bahan apa sing nggawe kita rumangsa ora enak sajrone mangan, mula sampeyan kudu sabar lan nyoba golek apa sing bisa digunakake.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.