سلامت مو و اسید لاکتیک

75

El اسید لاکتیک یکی از آن است ترکیبات آلی که در تولید محصولات آرایشی، به طور عمده به عنوان لایه بردارهای ملایم برای مراقبت از پوست، و همچنین برای محصولات مو.

اسید لاکتیک اولین بار در سال 1780 توسط یک دانشمند سوئدی جدا شد ، کارل ویلهلم شل، که در اصل آن را در شیر ترش، از این رو اصطلاح "شیری"و یک قرن بعد ، محققان فرانسوی کشف کردند که اسید لاکتیک نیز با تخمیر تولید می شود ، این کشف اجازه تولید تجاری آن را می دهد.

این به طور گسترده ای در تعدادی از فرآیندهای صنعتی و همچنین استفاده می شود تولید غذا، نماینده ماده ای در تولید پلاستیک های زیست تخریب پذیر، شوینده ها و پاک کننده های خانگی.

این شرکت های دارویی از اسید لاکتیک برای تنظیم PH داروها استفاده می کنند و محصولات مراقبت شخصی و مراقبت از مو.

وقتی که مو خشک می شود و می شکند ، اسید لاکتیک و سایر اسیدهای ملایم است که نرمی آن را بازیابی می کند ، و باعث سکوت و سلامت تر، از آنجا که با تغییر بار یونی مولکول ها ، قدرت و قابلیت ارتجاعی مو را نیز بازیابی می کند.

توانایی آزاد سازی اسید لاکتیک پوشش کراتینه روی مو، برای شرح یک سری محصولات به مقصد مورد استفاده قرار می گیرد اپیلاسیون ، برای از بین بردن موهای ناخواسته، با تضعیف

مو با عملکرد اسید ضعیف می شود و می تواند در دوش آبکشی شود ، اما ریزش موی ناخواسته گاهی اوقات در افرادی اتفاق می افتد که شرایط پزشکی دارند تعریق بیش از حد از آنجا که عرق به طور طبیعی حاوی اسید لاکتیک است و این در مقادیر بیش از حد می تواند باعث شود ریزش مو.

تصویر: MF


محتوای مقاله به اصول ما پیوست اخلاق تحریریه. برای گزارش یک خطا کلیک کنید اینجا.

اولین کسی باشید که نظر

نظر خود را بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

*

  1. مسئول داده ها: میگل آنخل گاتون
  2. هدف از داده ها: کنترل هرزنامه ، مدیریت نظرات.
  3. مشروعیت: رضایت شما
  4. ارتباط داده ها: داده ها به اشخاص ثالث منتقل نمی شوند مگر با تعهد قانونی.
  5. ذخیره سازی داده ها: پایگاه داده به میزبانی شبکه های Occentus (EU)
  6. حقوق: در هر زمان می توانید اطلاعات خود را محدود ، بازیابی و حذف کنید.